1. Op de eerste plaats, wie ben je?
  Ik ben Jo van Eijndhoven, woon in Mariahout,  62 jaar oud en getrouwd met Jaantje. Ik heb 2 kinderen en 4 kleinkinderen.
 2. Wat doe je in het dagelijks leven?
  Sinds een paar maanden ben ik met pensioen en ik moet zeggen, dat bevalt me goed. Ik heb 47 jaar in de bouw gewerkt als timmerman. Nu heb ik het druk , wat klussen bij de jongens, een karweitje af en toe en verder wat wandelen en fietsen.
 3. Welke tak van de wielersport doe je?
  Ik ben begonnen met de mountainbike, maar de laatste tijd rijd ik ook veel met mijn racefiets op de weg.
 4. Hoe ben je tot fietsen gekomen?
  Nou, ik heb altijd gevoetbald, maar dat houdt een keer op en kun je niet tot je 60e blijven doen. Op een keer stonden we met een paar man bij elkaar in een feesttent, toen we zeiden “Zullen we zondag eens gaan mtb-en?  Dan blijven we toch een beetje in beweging.” 
  En zo is het gekomen, de oprichting van de “Bosduvels”.
 5. Wat voor fiets heb je?
  Mijn MTB is een Specialized, mijn racefiets een Giant.
 6. Wat is je mooiste herinnering aan een fietstocht?
  Het indrukwekkendste heb ik de beklimming van de Mont Ventoux gevonden, een paar jaar geleden. Elk jaar met Hemelvaart gaan we met een man of vijf, zes fietsen in het buitenland, elk jaar ergens anders. Dat jaar zaten we in de buurt van de Mont Ventoux, die hebben we toen met z’n allen beklommen, heel indrukwekkend. Toen we boven kwamen lag er nog sneeuw.
 7. Welk land of plaats zou je nog eens per fiets willen bezoeken?
  Ik zou nog wel een keer naar Frankrijk willen, naar het goede weer !!
 8. Heb je nog andere hobby’s dan fietsen?
  Niet veel, wat wandelen en ik ga elke zondag naar het voetbal kijken, naar Mariahout.
 9. Van welke muziek hou je?
  Ik hou van Elvis Presley en Johnny Cash.
 10. Ten slotte, ben ik nog iets vergeten of heb je verder nog iets te melden?  Leuke anekdote ?
  Kort geleden hebben we de feestavond gehad, bij de jeu de boules club. Het was een heel gezellige avond met boulen, eten en drinken!
  Veel meer weet ik niet te zeggen, ik ben eigenlijk niet zo’n prater, alleen nog een ding,
  “ Fietsen is een mooi iets om mee bezig te zijn.”