10 vragen aan....

 1. Op de eerste plaats, wie ben je?
  Ik ben Tiny Schepers, woon op de Rooijseweg in Mariahout, getrouwd met Ine. We hebben drie kinderen.
 2. Wat doe je in het dagelijks leven?
  Ik zit in de Caravan / Camper wereld. Ik doe reparaties, in- en aanbouw van accessoires, keuren, taxeren en handel in gebruikte caravans en campers. Kortom voor alles wat met caravan en camper te maken heeft, kunnen ze bij mij terecht!
 3. Welke tak van de wielersport doe je?
  Zowel mountainbiken, als race. Mountainbiken is de hoofdzaak, maar in de zomer fiets ik ook op de weg.
 4. Hoe ben je tot fietsen gekomen?
  12 Jaar geleden ben ik begonnen door een buurtgenoot, Ad Leenders. Die vroeg me mee te gaan fietsen, maar ik had geen tijd vond ik. Hij bleef aanhouden dat fietsen echt iets voor mij was, zodoende ben ik een keer meegegaan. Dat beviel heel goed! Ik ben begonnen met 1 x per week, nu fiets ik 2 x per week om conditie op te bouwen.
 5. Wat voor fiets heb je?
  MTB – nu een KTM, maar ben begonnen op een Red Bull.
  Racefiets – een Granville G-Flight.
 6. Wat is je mooiste herinnering aan een fietstocht?
  Alle tochten zijn mooi, maar wat er echt uitspringt, is het weekend in Mastershausen. Daar met elkaar fietsen op een terrein dat je niet kent is leuk en natuurlijk de avonden daar, dan gaan we door tot in de late uurtjes…..
 7. Welk land of plaats zou je nog eens per fiets willen bezoeken?
  Eens een keer in Afrika gaan fietsen, dat lijkt me wel mooi, een echte uitdaging. Maar of het ook ooit zo ver komt…….
 8. Heb je nog andere hobby’s dan fietsen?
  Vroeger deed ik aan 4 x 4 rijden en met gemotoriseerde tweewielers, bv een Zündapp. Verder is op vakantie gaan ook leuk !!
 9. Van welke muziek hou je?
  Van Halen, Running with the devil, dat is een toepasselijk lied voor de Bosduvels!
 10. Ten slotte, ben ik nog iets vergeten of heb je verder nog iets te melden? Leuke anekdote ?
  Als we met elkaar op stap gaan, dan is het altijd leuk. Je gaat samen fietsen, maar ook plezier maken!