Nightbike 2020 afgelast

 

Helaas hebben we moeten besluiten om dit jaar de Halloween Nightbike niet door te laten gaan.

De Bosduvels houden van mountainbiken. Van mooie singletracks, lekkere klimmetjes en vloeiende bochten. Ze gaan geen uitdaging uit de weg! Slecht of mooi weer maakt ze niet uit, modder schrikt ze niet af en een technisch paadje met een stevige wortelsectie geeft ze energie.

Uiteraard mag lekker eten niet ontbreken, dus daar zorgen ze dan ook goed voor. Herken jij je hier ook in? Kom dan op 15 maart naar de Bosduvels MTB-ride en ontdek de veelzijdige bossen van Lieshout en Mariahout. Kom genieten van mooie singletracks, een goed gevulde pauzeplaats en een gratis hamburger na afloop. Tot dan!

Fietsspektakel 2019

wederom succesvol

Alweer voor de 10de keer is op zondag 30 juni het Fietsspektakel in Mariahout georganiseerd door fietsclub BZET de Bosduvels.
Met 270 deelnemers mogen we gezien de weersomstandigheden en alle andere evenementen in de buurt erg tevreden zijn.
Het Fietsspektakel is natuurlijk niet te organiseren zonder de inzet van de vele vrijwilligers, bedankt hiervoor!
De vele complimenten van de deelnemers hebben we dankbaar in ontvangst genomen.
We hopen dat de deelnemers bij het volgende evenement weer aanwezig zullen zijn.

De foto's die gemaakt zijn tijdens de tocht zijn hier te vinden.

FIETSPEKTAKEL 2019

BZET DE BOSDUVELS organiseert op zondag 30 Juni het jaarlijks fietsspektakel voor fietsliefhebbers op de mountainbike of de racefiets.

Het evenement start vanaf het oranjeplein in Mariahout. Deelnemers kunnen zich inschrijven in de Oranjebar en vanuit hier is het mogelijk om verschillende afstanden te rijden. Onderweg is er een gezamenlijke pauzeplaats voor zowel de mountainbikers als de racefietsers. Hier kunnen alle deelnemers even bijkomen en is er gratis sportdrank en een versnapering.

Download de flyer of klik hier voor meer informatie.

BZET de Bosduvels organiseert dit jaar voor het eerst de Bosduvel Halloween Nightbike. Een mountainbike tocht in het donker met het thema Halloween.

Dit jaar wordt deze gehouden op zaterdag 4 november.

De start is tussen 19:00 en 19:30 bij de scouting Lieshout - Mariahout te Lieshout. De deelnemers zorgen zelf voor verlichting op helm en of stuur. Daar beginnen de deelnemers aan een nachtelijke rit van ongeveer 35 km door de bossen rondom Mariahout. Onderweg kom je verschillende stukken parcours tegen met spectaculaire hindernissen. 

Na afloop krijg je bij inlevering van het fietslabel nog een gratis consumptie. Bij het kampvuur kan nog gezellig worden na gekletst. Voor degene met de mooist verlichte fiets hebben we nog een leuke prijs.

Locatie: Scouting, de Herendijk 7, Lieshout

De route is binnenkort op GPX te downloaden op de site.

Deze route is na afloop niet meer na te fietsen omdat de route over privé gronden loopt.

Laatste nieuws

Hier vind je het laatste nieuws over BZET de bosduvels

Lees meer

Alpe d’HuZes 2020

Een 4-tal bodsuvels doet mee aan Alpe d’HuZes 2020.

Lees meer

Leden login

Bedankje Fietsspektakel 2018

Op zondag 3 juni was het dan zover, na een gedegen voorbereiding vond voor de 11de keer het Fietsspektakel plaats. Dit evenement wordt georganiseerd door fietsclub BZET de Bosduvels uit Mariahout. Er waren diverse routes uitgezet voor zowel MTB als Race fietsers variëren van 30 tot 110km.

Het was ideaal fietsweer, ondanks de diverse activiteiten in de omgeving hebben we toch 350 deelnemers mogen ontvangen. Na afloop hebben we diverse complimenten mogen ontvangen van de deelnemers.

Dit alles was niet mogelijk geweest zonder de inzet  van de vrijwilligers en sponsoren. Het bestuur van BZET de Bosduvels wil dan ook iedereen die meegeholpen heeft bedanken!

Verder hopen we natuurlijk dat de deelnemers volgend jaar ook weer aan de start van het evenement zullen staan.

Bestuur BZET de Bosduvels