1. Op de eerste plaats, wie ben je?
  Ik ben Maikel van Eijndhoven, woon in Mariahout, samen met Kim. We hebben twee kinderen, Timo van 2½ en Robin van 8 maanden.  Ik ben 36 jaar oud. 
 2. Wat doe je in het dagelijks leven?
  Ik zit in de brandbeveiliging, bij de firma Chubb. Wij controleren bij bedrijven en instanties, bv ziekenhuizen, de brandbeveiliging, noodverlichting en brandblussers. We geven ze ook advies hoe ze de beveiliging het beste kunnen regelen. Heel afwisselend werk. 
 3. Welke tak van de wielersport doe je?
  Ik doe aan mountainbiken. 
 4. Hoe ben je tot fietsen gekomen?
  Ik wilde graag iets gaan bewegen en ben graag buiten. Voor de MTB-tocht op de familiedag van de familie van Eijndhoven heb ik toen een fiets geleend. Daar kreeg ik er zin in! 
 5. Wat voor fiets heb je?
  Een Focus Raven 3.0. 
 6. Wat is je mooiste herinnering aan een fietstocht?
  De weekendjes naar Mastershausen!  Deze weekendjes, 2 x per jaar, zijn altijd supergezellig! Daar kijkt iedereen naar uit. 
 7. Welk land of plaats zou je nog eens per fiets willen bezoeken?
  Scandinavië, dat lijkt me mooi. 
 8. Heb je nog andere hobby’s dan fietsen?
  Ik hou van lekker eten en drinken, barbecueën, maar ook om zelf te koken. Verder hou ik van voetballen kijken en heb een seizoenkaart van PSV. 
 9. Van welke muziek hou je?
  Ik heb een heel brede smaak, Kensington, the Killers, Bruce Springsteen. En niet te vergeten, Coldplay, dat is toch wel mijn favoriet. Maar qua muziek is het niet gauw te gek. 
 10. Ten slotte, ben ik nog iets vergeten of heb je verder nog iets te melden?  Leuke anekdote ?
  Dat ik het over het algemeen een gezellig clubke mensen vind!